Disclaimer

 Assalammualaikum,
 Blog ini diwujudkan sebagai blog ilmiah bersama, sumber berdasarkan info yang diperoleh melalui penapisan berperingkat sebelum entri di postkan. Walau bagaimanapun sekiranya entri ini  menyerupai dengan entri saudara-saudari , kami serta merta akan gugurkan entri tersebut  dengan menghubungi difacebook kami. Blog ini tidak bertanggungjawab mana-mana komen yang berbaur politik,kata-kata hinaan atau sebagainya.
 Kami sangat membenci spamming dan orang lain begitu juga, jadi hormati kami supaya blog ini berjalan dengan lancar tanpa ada spamming. Gunalah jari-jemari dengan penuh hemah insyaallah kalian mampu mengubahnya.
 Gambar-gambar yang diletakkan adalah hak milik pemilik asal, walau bagaimanapun sekiranya ada mana-mana gambar tersebut telah diubah suai, tuan puan berhak mengambil semula.  Video dan muzik adalah hak milik pemilik asal, kami tidak bertanggungjawab atau menjadi pihak ketiga sekiranya menyalahi undang-undang. Kongsian info-info di dalam entri ini dibenarkan tetapi risiko atas tanggungjawab masing-masing sekiranya terdapat tindakan undang-undang walau bagaimanapun kami memastikan post yang dipostkan tiada kaitan mana-mana politik atau seumpama dengannya.  Kami mengulangi sekali lagi, info-info di dalam ini adalah kongsian ilmu bersama tiada niat kami menggunakannya atas kepentingan diri sendiri. Sebahagian entri atau info adalah pandangan dari kami sendiri, sekiranya terdapat kesalahan adalah kelemahan kami.
                                                                                                                sekian,terima kasih 

YouDakwah:Habib Ali Zainal Abidin | Wikipedia:Fakta | YouNasheed:Maher Zain | upcoming | upcoming